آموزش آنلاین

آموزش دروس کلیه مقاطع با بهترین ویدیوهای به روز

آموزش آنلاین

آموزش دروس کلیه مقاطع با بهترین ویدیوهای به روز

شماعزیزان میتوانید کلیه ویدیوهای درسی مورد نیاز خود را در این سایت پیدا کرده و از آن استفاده لازم را ببرید با تشکر هدف ما گرد آوری آموزشهای لازم برای شماست موفق و پیروز باشید. معین نژاد

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
۲۵
اسفند ۹۷

مقدمه ای بر تحلیل فاندامنتال :

تحلیلگر فاندامنتال به شناسایی و اندازه گیری عواملی می پردازد که تعیین کننده ارزش واقعی ابزارهای مالی است. از جمله این عوامل می توان به وضعیت عمومی اقتصاد و شرایط سیاسی اشاره نمود و بطور کلی باید گفت، هر چیزی که به عرضه و تقاضا در خصوص محصولات و یا خدمات تاثیر می گذارد، مورد دقت نظر این دسته از تحلیلگران است. قاعده کلی این است که اگر کاهشی در میزان عرضه بوجود آید اما میزان تقاضا تغییری نداشته باشد، در این صورت شاهد افزایش قیمت خواهیم بود. عکس همین قضیه نیز صادق است.

برای مثال، تحلیلگری که بررسی وضعیت یک ارز خاص می پردازد عواملی از قبیل میزان عرضه و تقاضا برای ارز آن کشور، میزان تولیدات، خدمات (در بخش تجاری)، مدیریت کیفیت، سیاستهای دولت، پیشینه تاریخی و پیش بینی آینده، برنامه های آتی و مهمتر از همه در کوتاه مدت اندیکاتورهای اقتصادی را در نظر می گیرد و مورد مطالعه قرار می دهد.

با این داده ها، تحلیگر قادر خواهد بود تا مدلی را برای مقایسه و تعیین ارزش فعلی و آینده ارزها در مقابل هم بدست آورد. محوریت موضوع آن خواهد بود که افزایش غیر متعادل عرضه به کاهش ارزش ارز می انجامد اما افزایش غیر متعادل تقاضا موجب افزایش ارزش آن خواهد گردید. هنگامی که تحلیلگر، ارزش واقعی را تعیین نمود، آن را با نرخ تبادلاتی فعلی مقایسه کرده و خواهد فهمید که آیا قیمت ارز افزایش یا کاهش می یابد.

یکی از مشکلات فرا روی تحلیلهای فاندامنتال، تعیین ارتباط صحیح میان متغیرها است. جای تردید نیست که تحلیلگر ناگزیر می بایست با توجه به تجربه خود، به پیش بینی اقدام کند. علاوه بر آن، بازار نیز به پیش بینی رویداها پرداخته و این موضوع در ارزش ارز تاثیر گذار خواهد بود. و سرانجام اینکه، اگر بخواهیم به مزایا و معایب این تحلیل اشاره کنیم (با توجه به عامل زمان)، باید گفت، تشخص اینکه آیا نرخ تبادلاتی با ارزش واقعی در یک راستا و همخوان هستند، زمان زیادی به طول خواهد انجامید.

تراز پرداخت ها : Balance of Payment

جدولی است حاوی مبادلات بدهکار و بستانکار یک کشور با کشورهای دیگر و سازمان های بین المللی که به شکل مشابه با حساب های درآمد و مخارج شرکتها تنظیم می شود. این مبادلات به دو گروه کلی تقسیم می شوند: حساب جاری و حساب سرمایه. حساب جاری نیز متشکل از دو بخش است: تجارت مرئی ( یعنی واردات و صادرات کالاها)، و تجارت نامرئی یعنی درآمد و مخارج خدماتی مانند بانکداری، بیمه، جهانگردی، کشتیرانی و نیز سود دریافتی از طرف های خارجی و بهره های پرداختی به آنها.مانده حساب جاری در یک دوره عبارتست از تفاوت میان درآمد ملی و مخارج ملی. شکل و نحوه ارائه جدول تراز پرداخت ها در کشورهای مختلف یکسان نیست و حتی در یک کشور معین در زمانهای مختلف تفاوت می یابد.

جریان سرمایه: Capital Flow

انتقال سرمایه از بخشی به بخش دیگر یا از یک کشور به کشور دیگررا جریان سرمایه گویند.

تجارت انتقالی : Carry Trade

در این استراتژی معامله گران ارزهای دارای نرخ بهره پایین مانند ین ژاپن را از بانک یا موسسات مالی قرض می کنند و سپس آن را به ارزهای دارای نرخ بهره بالا تبدیل کرده و با نرخ بهره بالا وام می دهند.معامله گر در این گونه تجارت از تفاوت میان نرخ های بهره سود می برد.این تفاوت بسته به میزان لورجی که انتخاب میکند می تواند بسیار قابل ملاحظه باشد.

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.